Bereidingswijze
Voor 4 porties
Stappenplan
Zo maak je het:
- Fast Fruit mix: laat de Fast Fruit Mango, Papaya, Pitaya mix licht ontdooien. Mix dit met een staafmixer of in een blender tot een gladde, luchtige puree. Zet opzij.
- Mascarponecrème maken: klop de slagroom stijf met een mixer. Voeg de mascarpone en het vanille-extract toe en mix voorzichtig door elkaar tot een romige, luchtige crème. Zet weg in de koeling om op te stijven.
- Lange vingers dippen: giet het sinaasappelsap in een ondiepe schaal. Dip de lange vingers kort in het sinaasappelsap. Zorg dat ze niet te zacht worden, maar wel een frisse smaak krijgen.
- Tiramisu opbouwen: gebruik een bord om de tiramisu open te serveren. Begin met drie geweekte lange vingers als basis. Voeg een laagje mascarponecrème toe boven op de lange vingers. Schep een lepel van de tropische Fast Fruit puree over de mascarpone. Herhaal alle lagen nog een keer totdat je een mooi gelaagd effect hebt.
- Garneer met de witte chocolade rasp en verse munt.
Je hebt nu een prachtige, tropische open tiramisu die licht en fris smaakt door de combinatie van tropische fruitpuree, romige mascarponecrème en zachte lange vingers. Perfect als een verfrissend en feestelijk kerstdessert!