Over ons

 

Je dagelijkse portie fruit in het vriesvak

Uit onderzoek van de Gezondheidsraad van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport blijkt dat Nederlandse volwassenen gemiddeld 130 gram fruit per dag eten, terwijl 200 gram de richtlijn is (mannen eten 122 gram en vrouwen 137 gram, slechts 19% van de volwassenen voldoet aan de norm).

No Worries!!

Fast Fruit, je dagelijkse portie fruit in het vriesvak, brengt hierin verandering! Fast Fruit zorgt ervoor dat gezond eten minder (voorbereidings-)tijd en geld kost, maar ook dat je genoeg fruit eet, jezelf beter, energieker, slimmer en geïnspireerder voelt. Ook helpt Fast Fruit mee in nieuwe recepturen en inspiratie voor verschillende momenten van de dag; denk hierbij aan smoothies, smoothiebowls, baksels etc.

Fast Fruit doet dit met onder andere, spannendere soorten diepvriesfruit zoals açai ‘drops’ en bijzondere fruitmixen zoals mango, papaya en pitaya (dragonfruit); en nieuw zijn ook de fruit mixen met extra proteïne en yoghurt drops!

The fast life

Tover in een handomdraai je dagelijkse portie fruit op tafel met de lekkerste fruitsoorten en mixen. Easy freezy!

 

Altijd de beste kwaliteit

Bij Fast Fruit kiezen we altijd voor de beste kwaliteit fruit, geoogst op het optimale rijpingsmoment op de beste plekken ter wereld, waardoor je altijd mooi, zoet en perfect rijp fruit consumeert.

Er is daarnaast no waste omdat we alleen maar het goede, bruikbare fruit verpakken én kun je, wat je niet gebruikt, rustig terug doen in de vriezer; zo wordt er niets verspild en ervaar je optimaal gemak.

Kortom, Eazy Freezy!

En het alllllerbelangrijkste je hoeft het niet te schillen, niet te wassen, niet te snijden – Fast Fruit doet al het werk voor je terwijl jij kunt genieten van het lekkerste fruit!