Bereidingswijze
Voor 2 smoothies
Stappenplan
- Blend de eerste laag: mix de banaan, 80 ml amandelmelk, 1 el havermout, 1 tl vanille-extract en 1 tl chiazaad tot een gladde massa. Verdeel over de glazen en zet 5-10 minuten in de koelkast.
- Maak de tweede laag: meng de Fast Fruit Banaan Kers Proteïne Smoothie met 1 el Griekse yoghurt, 1 tl agavesiroop en 40 ml kokoswater tot een gladde massa. Giet voorzichtig over de banaanlaag (laag 1) en zet weer even in de koelkast.
- Bereid de acai-laag: blend de Fast Fruit Acai Drops met 2 el havermout, 1 tl agavesiroop en 80 ml kokoswater. Giet als laatste laag in de glazen.
- Voeg de topping toe: werk af met granola, (Fast Fruit) Blauwe Bessen, chiazaad en kokosvlokken. Garneer het af met een blaadje munt.
Tip: Wil je extra mooie lagen? Giet elke laag voorzichtig over de achterkant van een lepel zodat de lagen niet mengen.