Couscous salade met Fast Fruit dressing

Een kleurrijke Indian Summer couscoussalade met geroosterde pompoen, romige feta en een frisse roze Fast Fruit dressing.

30 min.makkelijk & snelLunch

Bereidingswijze

Voor 4 personen

Benodigdheden

Stappenplan

  1. Pompoen roosteren: Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de pompoen (de schil mag blijven zitten), snijd in parten en verwijder de pitten. Leg de parten op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie, peper en zout. Rooster de pompoen tot deze zacht en goudbruin is (± 25 minuten).
  2. Parelcouscous koken: Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Groenten en kruiden snijden: Snijd ondertussen de tomaten in parten en de rode ui in halve maantjes. Hak de verse munt en dille fijn
  4. Dressing maken: voeg de Fast Fruit samen met yoghurt en honing in de blender en mix tot een gladde, roze dressing
  5. Bord opmaken: Leg de veldsla in de saladeschaal, schep de parelcouscous eroverheen en verdeel de geroosterde pompoen, tomaten en rode ui erover.
  6. Verdeel de kruiden, de pittenmix en de verkruimelde feta over het gerecht. Breng op smaak met wat extra olijfolie, peper en zout. Maak het geheel af met de Fast Fruit dressing.

Serveertip: Lekker met warm naanbrood en een romige whipped feta.

Bereidingswijze

Voor 4 personen

Ingrediënten:

Ingrediënten: