Camembert met blauwe bessen

Een match made in heaven! Heerlijk bij een borrel, zomerse picknick of zomaar omdat het zoooo lekker is.

15 min. + 20 min.DessertTussendoor

Bereidingswijze

Om te dippen

Benodigdheden

Stappenplan

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Haal de camembert uit het doosje, verwijder het plastic en leg het kaasje terug in het houten doosje. De deksel gebruiken we niet.
  2. Maak met een scherp mesje een ruitpatroon in de bovenkant van de kaas. Verdeel de 2 eetlepels honing over de bovenkant van het kaasje.
    Zet het kaasje in het houten doosje in de ovenschaal omdat deze anders uit gaat lopen.
  3. Zet het kaasje voor ongeveer 20-25 minuten in de oven, totdat de kaas gesmolten is.
  4. Verwarm ondertussen de 3 eetlepels Fast Fruit Blueberries in een steelpannetje.
  5. Wanneer het kaasje klaar is, haal je het uit de oven en zet je het in het houten doosje op de schaal.
  6. Schep de warme blueberries over de kaas. Leg de toastjes of het brood bij de de camembert op de schaal. Leg een mooi takje tijm op het geheel en dippen maar!

Bereidingswijze

Om te dippen

Ingrediënten:

Ingrediënten: