Roze granola tartelettes

Verras je geliefde met deze prachtige granola taartjes, gevuld met een zoete mix van banaan, kers en yoghurt.

45 min. + 2,5ubakkenDessert

Bereidingswijze

Voor 6 taartjes

Benodigdheden

Stappenplan

  1. Verwarm de oven voor 165 graden. Maal de granola in de keukenmachine en meng vervolgens met de gesmolten boter, de eiwitten, de kaneel en een snufje zout. Plaats de Fast Fruit mix in de blender, laat het ontdooien en blender het tot een gladde massa.
  2. Vet de tartelette vormpjes in met een beetje boter en knip van het bakpapier 6 rondjes om de bodem van de vormpjes mee te bedekken. Verdeel het granola mengsel over de 6 vormpjes en druk dit goed aan. Zet in de oven voor 10-15 minuten. Daarna laat je de vormpjes volledig afkoelen.
  3. Verwarm de vegatine met het water tot aan de kook in de steelpan met de garde. En voeg het toe aan de Fast Fruit mix in de blender. Meng het goed en giet het in een schaal. Laat de Fast Fruit vulling minstens 2 uur rusten in de koeling voor een goede stevigheid.
  4. Haal de granola taartjes uit de vormpjes en verdeel de Fast Fruit vulling over de taartjes. Maak de taartjes af met het verse fruit als verse en frisse topping. Dit mag naar eigen creativiteit. En als kers op de taart: een takje munt.

Bereidingswijze

Voor 6 taartjes

Ingrediënten

Ingrediënten