Avocado ijs

Avocado ijs

+/- 4 bollen ijs
15 min maken + 180 min vriezen + 20 min ontdooien

Heerlijk met warme dagen, je maakt dit avocado ijs heel eenvoudig zonder ijsmachine!

Ingrediënten

Garnering

Benodigdheden

Bereiding:

Bereidingstijd: 15 min maken + 180 min vriezen + 20 min ontdooien.

Stap 1
Stop de Fast Fruit avocado slices met de gecondenseerde melk in de blender.
Voeg vervolgens de limoenrasp en -sap van 1 limoen toe.
Blend vervolgens het geheel tot een glad mengsel.

Stap 2
Haal het mengsel uit de blender en doe dit in een afsluitbare bak in de vriezer.
Zet het geheel minimaal 3 uur in de diepvries.

Stap 3
Haal 20 minuten voor het opdienen het avocado ijs uit de vriezer.
Schraap met de ijsschep 4 bollen van het avocado ijs.

Schep de bollen per twee in de ijscoupes en decoreer met wat limoenrasp, een ijshoorntje en optioneel een takje tijm.